Το 1911 τα Κυθηρα είχαν παραγωγή:
735.000 οκάδες λάδι
1.100.000 οκάδες σμιγό
1.400.000 οκάδες κρασί
Το 1912 παρήγαγαν μεταξύ άλλων
15.000 οκάδες κριθάρι
15.000 οκάδες βρώμη
Το 1919 παρήγαγαν μεταξύ άλλων
22. 000 οκάδες σιτάρι
40.000 οκάδες όσπρια
Το 1921 παρήγαγαν μεταξύ άλλων
80.000 οκάδες αμύγδαλα
100.000 οκάδες σύκα
Το 1923 παρήγαγαν μεταξύ άλλων
100.000 οκάδες πατάτες
Το 1933 παρήγαγαν μεταξύ άλλων
180.000 οκάδες σταφύλια.
ΠΗΓΗ: Η’ Διεθνές Πανιόνιο Συνέδριο. Κυθηρα 21-25 Μαΐου 2006. Ζήσιμου Συνοδινού: Οικονομία και στρατηγικές του τραπεζικού κεφαλαίου στα Ιονία Νησιά. Εκδοση Εταιρείας Κυθηραικων Μελετών, τ.IIA, σ 345.